Tips voor de echte Natural

Tips voor de echte Natural

Natural Hair is geweldig om te hebben, maar soms best een uitdaging om het te verzorgen. Wij hebben 6 tips verzameld voor de echte Natural.

Lees Meer

3 zomertips voor Natural Hair

Zomertips voor Natural Hair

Ga je deze zomer op vakantie naar een warm oord? Dan is het belangrijk om je haar extra goed te verzorgen. Want warm weer droogt je haar uit. Je haar heeft extra verzorging nodig tegen UV-stralen, warmte, vuil en natuurlijk het chloor in het zwembad. Wij hebben 3 onmisbare vakantietips voor Natural Hair.

Lees Meer

Wat maakt jouw natural hair zo mooi

Afro haar

Niet iedereen begrijpt wat Afro-haar zo anders maakt. Van strak krullend haar tot wat lossere golven maakt dit haartype tot een erg breed genre. Het is bijzonder om Afro-haar te hebben. Maar je moet het ook goed verzorgen om het gezond en lang te houden.

Lees Meer

Schakel over op natural

Natural

Krullend haar heeft asymmetrische follikels die voor ovale haren zorgen en waardoor ze gemakkelijk krullen. De vorm van krullend haar verschilt van S-vorm tot de meer hoekige Z-vorm, waarbij de Z-vorm nog iets meer verzorging nodig heeft dan de S-vorm.

Lees Meer

Natural hair hydrateren

Natural hair hydrateren

Natural Hair hydrateren is een belangrijk onderdeel van je haarverzorging, je dagelijkse regime. Zodra je je haar blootstelt aan de buitenlucht wordt het droog en pluizig. Of het nu de koude, droge lucht in de winter is, of de warme lucht in de zomer. Je haar heeft extra hydratatie nodig. Daarom hebben we een paar goede tips verzameld om jouw natural hair perfect te hydrateren.

Lees Meer

Krullen in mooie strengen

Krullen in mooie strengen

Golvende krullen worden pas echt mooi als je ze in dikke strengen kunt samenvoegen. Doe je dit niet, dan heb je kans dat je haar één grote pluizenbol wordt. Dus maak er strengen van. Hoe je dat doet? Dat leggen we hier uit.

Lees Meer

Haarverzorging in de winter

Haarverzorging in de winter

In de winter hebben jouw krullen wat extra aandacht nodig. De koude, droge lucht maakt je haar snel statisch en laat het meer pluizen dan normaal. Het is in deze tijd van het jaar belangrijk om je haar goed gehydrateerd, verzorgd en geseald te houden. Organische oliën zijn hierbij onmisbaar.

Lees Meer

7 gewoonten die beschadigd haar veroorzaken

7 gewoonten die beschadigd haar veroorzaken

Sommige gewoonten sluipen er gewoon in. Maar misschien zijn die gewoonten eigenlijk helemaal niet zo goed voor je. Zo zijn er 7 veel voorkomende gewoonten die je haar beschadigen. Komen sommige gewoonten je bekend voor? Stop er dan vandaag nog mee, zodat je haar mooier, langer en gezonder wordt.

Lees Meer

Gezonde voeding voor gezond haar

Gezonde voeding voor gezond haar

Voor gezond haar is het belangrijk dat je gezond eet. Je kunt ook aanvullen met voor je haar belangrijke vitaminen en mineralen. Het drinken van alcohol heeft negatieve invloed op je haar. Zo zijn er ook veel ingrediënten die juist heel gezond zijn voor je haar. Dit zijn de 8 belangrijkste ingrediënten voor een gezonde voeding.

Lees Meer

Wanneer gebruik je een proteïnevrije styler?

Proteinevrije styler

Is jouw haar zwak of beschadigd? Dan is het belangrijk om je haar te repareren en te versterken met proteïne. Is jouw haar sterk en gezond? Kies dan voor een proteïnevrije styler. Want een teveel aan proteïne kan je haar juist breekbaar maken. Hoe het precies zit, leggen we uit in dit artikel.

Lees Meer

Tips voor de perfecte Twist Out

Tips voor de Perfecte Twist Out

Het klinkt zo simpel. Gebruik de juiste producten, doe je haar in de twist en hou het een nacht zo. ’s Morgens verwijder je de twist en je hebt een perfecte Twist Out. Toch is een echt goede Twist Out moeilijker dan je denkt. Het kan gemakkelijk mislukken. Daarom hebben wij aantal regels opgesteld. Volg ze en creëer de perfecte Twist Out.

Lees Meer

Pre-poo jij je haar?

Pre-Poo

Een pre-poo gebruik je voordat je je haar wast met shampoo. Het is alsof je je haar in de voorwas zet. Niet met als doel om schoner te worden, maar om je haar te beschermen tegen de schade die het noodzakelijk wassen met zich meebrengt.

Lees Meer

Olijfolie is top voor je haar

Olijfolie is top voor je haar

Olijfolie helpt je haar minder pluizig en statisch te zijn. Vooral als je droog en poreus haar hebt, is olijfolie een geweldige toevoeging voor je haar. De beste olijfolie voor je haar is EVOO. Dit is de internationale afkorting voor Extra Virgine Olijfolie. Waarschijnlijk heb je in je keukenkastje wel een flesje staan.

Lees Meer

Anti roos shampoo

Roos

Roos vraagt om een anti roos shampoo die er snel voor zorgt dat de roosschilfers weer verdwijnen. Hoewel roos een onschuldige aandoening is, wil je er toch zo snel mogelijk vanaf. De witte schilfers of je donkere pak of zwarte jurk zien er niet mooi uit.

Lees Meer

Deep conditioner voor kroeshaar

Deep Conditioner voor kroeshaar

Een goede deep conditioning treatment voor kroeshaar gaat verder dan aanbrengen en uitspoelen. Het kost tijd om je haar goed te verzorgen. Deep conditioned haar is beter handelbaar, zachter, minder breekbaar en minder statisch. Het loont dus om je (kroes)haar regelmatig te behandelen met een deep conditioner. Hoe vaak je dit doet en welke producten je gebruikt hangt af van jouw haartype. Je haar is heel persoonlijk en heeft zijn eigen wensen en behoeften.

Lees Meer

Voorkom schade aan je haar

Voorkom schade aan je haar

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dat geldt ook voor beschadigd haar. Want als je haar eenmaal beschadigd is, zul je veel moeite moeten doen om het weer gezond te krijgen. De beste remedi tegen beschadigd haar is afknippen. Maar een big chop is waarschijnlijk niet wat je wilt. Daarom kun je er maar het beste voor zorgen dat je haar gewoon niet beschadigd raakt.

Lees Meer

Porositeit van haar

Porositeit van haar

Porositeit van haar bepaalt hoe gemakkelijk jouw haar vocht opneemt. Je kunt natural hair met lage porositeit, normale porositeit of hoge porositeit hebben. Het is handig om de porositeit van jouw haar te weten, want als het laag is, moet je het anders behandelen dan wanneer het hoog is.

Lees Meer

Unboxing by Graham

Unboxing

Graham pakt de beste haarverzorging voor natural hair voor de camera uit. In deze video pakt hij maar liefst 6 producten uit die wij naar hem hebben opgestuurd. Bekijk de video en je krijgt een kortingscode voor 10% korting die je mag gebruiken in onze shop

Lees Meer

Nieuw: Natural Labs

Natural Labs

Wij zijn Natural Labs en wij zijn de nieuwste telg van Lab Stores. Lab Stores is een keten van webshops met onder andere Hair Labs (de beste producten tegen kaal worden) en Cosmetic Labs (de mooiste cosmetische producten voor huid en haar). Natural Labs is nieuw en speciaal voor iedereen met krullen. Of je haar nu golft, krult of kroest, wij hebben de beste producten voor jouw haar vanuit de USA naar Nederland gehaald.

Lees Meer

Krulhaar: heb jij type 2, 3 of 4?

Krultype

We willen je niet in een hokje plaatsen hoor, maar toch hebben we 9 krultypes gedefinieerd (of eigenlijk 10, want type 1 is voor iedereen met steil haar). Er is altijd één krultype die het best bij jouw haar past. Om de juiste verzorging voor jouw krullen te kunnen bieden is het handig om te weten welk krultype jouw haar heeft.

Lees Meer