Veilig betalen

Veilig betalen

Bij Natural Labs betaal je veilig en op de manier van jouw keuze. We bieden de mogelijkheid via iDeal, Creditcard, Automatische incasso, onder Rembours of via Afterpay.

iDeal

iDeal is de meest gemakkelijke manier om te betalen. Je kiest je eigen bank, waarna je via een beveiligde verbinding (let op dat het websiteadres begint met https://. De S staat voor Secure), contact maakt met jouw eigen bank. 

  • Aan betalen met iDeal zijn GEEN kosten verbonden.

Paypal

Eenvoudig en zeker betalen met Paypal kan ook bij Natural Labs. Je wordt na de aankoop doorgestuurd naar de beveiligde Paypal omgeving, waar je met je eigen account de betaling kunt voltooien.

  • Aan betalen met Paypal zijn GEEN kosten verbonden.

Creditcard

Wij accepteren de creditcards Visa, Mastercard en American Express. Een veilige manier van betalen en in de meeste gevallen verzekeren de creditcardmaatschappijen je bestelling zelfs.

  • Voor het betalen met creditcard berekenen wij GEEN kosten.

Automatische incasso

Met Automatische incasso geeft je ons de gelegenheid het bedrag automatisch van je rekening af te schrijven. Je hoeft hier zelf niets aan te doen. Daarmee werkt automatische incasso erg gebruiksvriendelijk.

  • Voor het betalen via automatische incasso berekenen wij GEEN kosten.

Rembours

Wil je pas betalen als je de bestelling in huis hebt? Dan bieden wij de mogelijkheid om je bestelling onder rembours te laten leveren. Je betaalt dan aan de bezorger op het moment dat hij met het pakket voor de deur staat.

  • Aan deze betaalmethode zijn WEL extra kosten verbonden, namelijk €8,40 bij bestellingen boven de €50,- en €13,90 onder de €50,-

Afterpay

Betaal je je bestelling liever achteraf? Ook dat is bij ons mogelijk. Je betaalt dan achteraf via Afterpay.

  • Voor het betalen via Afterpay berekenen wij GEEN kosten.