Verzending

Prima garantievoorwaarden

Omdat wij geloven in onze fantastische producten, bieden we je ook prima garantievoorwaarden.

  • Je krijgt van ons maar liefst 30 dagen bedenktijd

Aangebroken producten

Uit hygiëne-overwegingen nemen wij geen aangebroken producten terug. De garantieregeling/niet-goed-geld-terug-garantie is niet van toepassing op producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Wanneer het product ongeopend is kun je deze binnen 30 dagen retourneren.

Vervangend product bij gebreken

Vertoont jouw product gebreken? Je krijgt van ons meteen een vervangend product toegestuurd. Wil je liever geen vervangend product, dan krijg je het bedrag van de aankoop terug. Heb je een defect product? Bel ons dan even op voordat je het product opstuurt. Mailen mag natuurlijk ook.

30 dagen bedenktijd

Binnen 30 dagen vanaf het moment van ontvangst mag je van jouw aankoop afzien. Dit is veel langer dan de wettelijke 14 dagen afkoelingsperiode omdat we je uitgebreid de mogelijkheid willen geven om je te bedenken. Je hoeft hiervoor geen reden aan te geven. Als je de complete aankoop retourneert ontvang je ook de standaard verzendkosten voor de heenzending het retour. Je kunt het geld binnen 14 dagen na herroeping op je rekening verwachten. Wij vragen je om, voordat je het product retourneert, contact met ons op te nemen voor retourinstructies en een etiket voor gratis retourzending met PostNL.