Welkom op Natural Labs!

Natural Labs is gek op krullen. En dus zorgen wij ook graag voor jouw mooie gekrulde haar. De producten die wij aanbieden hebben één ding gemeen: ze hebben het beste voor met jouw haar. Of je nu krultype 2, 3 of 4 hebt, we hebben altijd de beste shampoo, conditioner of verzorging beschikbaar. Veel van onze producten zijn trouwens ook geschikt om te gebruiken voor stijl haar.

Zacht en pluisvrij haar

Bezitters van een mooie bos Natural hair kennen naast alle voordelen vast ook de nadelen. Hoe fijner de krul, hoe groter de kans dat je haar droog en pluizig wordt. De Natural Hair producten die wij in onze webshop aanbieden, hydrateren en verzorgen je haar. Ze maken het daarnaast zacht, pluisvrij en eenvoudiger te stylen.

Onze merken

Wij voeren alleen de beste merken voor natural hair. Dit zijn de merken die wij hebben geselecteerd:

  • Coco Amo: voegt kokosolie toe aan al hun verzorgende en versterkende producten voor krullend haar
  • Hello Curlies: vindt het hebben van krullen veel te leuk om er te lang mee bezig te moeten zijn
  • Hydratherma Naturals: voegt met natuurlijke ingrediënten gezondheid toe aan hun verzorgende haarproducten
  • Giovanni Cosmetics: was met verfijnde en innovatieve haarproducten één van de eerste Natural Hair Care fabrikanten ter wereld
  • I.C.O.N. Products: heeft met Mr. A en Cure by Chiara een speciale mannen- en vrouwenlijn ontwikkeld
  • Toppik: is de beste cosmetische haarverdikking die in een handomdraai voor een volle bos haar zorgt
  • Beauty Pillow: verzorgt je haar terwijl je slaapt

De allerbeste service

Onze klantenservice is iedere werkdag van 8:30 tot 16:30 bereikbaar. Zij voorzien je graag van advies, bijvoorbeeld over het gebruik van een product of de beste keuze voor het gewenste resultaat. Wij staan volledig achter onze producten en daarom mag je ieder product in de originele verpakking, en zonder opgaaf van redenen, binnen 30 dagen retourneren. Zo zie je maar: wij doen er alles aan om echt de allerbeste service te bieden.