• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

3 zomertips voor Natural Hair

door Klantenservice LabStores op February 11, 2021
Zomertips voor Natural Hair

Ga je deze zomer op vakantie naar een warm oord? Dan is het belangrijk om je haar extra goed te verzorgen. Want warm weer droogt je haar uit. Je haar heeft extra verzorging nodig tegen UV-stralen, warmte, vuil en natuurlijk het chloor in het zwembad. Wij hebben 3 onmisbare vakantietips voor Natural Hair.

1. Extra vocht

Warm weer droogt je haar uit. Dus voeg op warme dagen wat extra vocht toe aan je haar en seal het met een olie. De olie houdt het vocht langer vast.

2. Schone hoofdhuid

Als het zo warm is dat je veel zweet, is de kans groot dat vuil, zweet en vettigheid zich ophoopt op je hoofdhuid. Een broedplaats voor bacteriën die resulteren in schilfers en ongezond haar.  Dat wil je natuurlijk niet. Zorg er daarom voor dat je je hoofdhuid op warme dagen extra goed schoon houdt.

3. Bescherm je haar

Lig je graag te zonnen aan het zwembad? En trek je zo nu en dan een baantje? Bescherm dan op warme vakantiedagen je haar tegen de zon en het chloor van het zwembad. Dit doe je het beste met Shea Butter. Dus neem producten met Shea Butter mee op vakantie.

TERUG NAAR BOVEN