• Gratis bezorging vanaf €40
 • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
 • Niet-goed-geld-terug-garantie

NIET BLIJ, ONTEVREDEN OF HEB JE EEN VRAAG?

Niet blij met je aankoop? Voldoet het product niet, of weet je niet hoe het te gebruiken?
Je kunt altijd eerst contact opnemen met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder als je vragen hebt.

RETOURZENDEN

Weet je zeker dat je je aankoop wilt terugzenden? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden via het online retourformulier. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen.

Hoe retourneer je een product::

 1. Meld je retour aan
  Meld je retour aan via het online retourformulier : klik hier.
  Voor het invullen van het retourformulier heb je je postcode en je originele trackingnummer nodig. Je kunt deze eenvoudig terugvinden op je eigen accountpagina (mits je een account hebt) of anders in de e-mail bevestiging die je van ons hebt ontvangen na de verzending van je bestelling.
  Kun je deze gegevens niet vinden? Neem dan even contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

 2. Verpak je product
  Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken. Print je verzendlabel uit die je via de mail hebt ontvangen en plak deze op de doos.

 3. Breng je product naar PostNL
  Geef je pakket af bij een postkantoor. Terugsturen is gratis! Je ontvangt een bevestiging van je verzending.

 4. Terugbetalen

  Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping storten we je aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) retour. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Heb je met iDEAL betaald? Dan boeken wij de betaling terug op jouw rekening. Wanneer je met je creditcard, AfterPay of PayPal hebt betaald dan storten we het bedrag op dezelfde wijze weer terug op je creditcard, AfterPay - of PayPalaccount.


 5. Vragen?
  Onze klantenservice zit voor je klaar!


ONZE OFFICIËLE RETOURREGELS

Indien je niet tevreden bent over ons product, mag je het bestelde product aan ons retourneren en afzien van de aankoop. De wettelijke termijn voor deze bedenktijd is 14 dagen na ontvangst van de bestelling, maar wij bieden je zelfs nog meer dan 14 dagen extra, zodat je 30 dagen de tijd hebt om onze producten uit te proberen. We doen dat bewust omdat veel van onze producten na een langere periode pas hun uitwerking hebben.

Je hoeft voor het retourneren geen reden aan te geven, al zouden we dit wel op prijs stellen om onze producten mogelijk te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Als je de complete aankoop retourneert ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten retour. Terugbetaling vindt plaats met hetzelfde betaalmiddel als welke je hebt gebruikt om te betalen.

Wij vragen je om, voordat je het product retourneert, eerst contact met ons op te nemen voor retourinstructies en een etiket voor gratis retourzending met PostNL. Wanneer je het product zonder voorafgaande aanmelding of via een andere vervoerder wenst te retourneren zijn de directe kosten voor het terugzenden voor jouw eigen rekening. Dit kan eenvoudig via e-mail: info@naturallabs.nl of telefonisch tijdens kantooruren: 010-8200 362.

Zie ook het modelformulier voor herroeping van de bestelling: Retourformulier

We zullen je dan de afspraken per e-mail bevestigen, waarna je binnen 14 dagen de bestelling gratis kan retourneren. Je ontvangt dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) retour op je rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Als er afgesproken is dat je de producten aan ons retour zendt, krijg je het geld terug nadat we deze retourzending hebben ontvangen of wanneer je ons een verzendbevestiging van de retourzending opstuurt.

Onze contactgegevens zijn:

LabStores bv
Overscghieseweg 10 A
3044 EE ROTTERDAM

Telefoonnummer: 010 8200 362
E-mailadres: info@naturallabs.nl

LabStores kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij LabStores aankomen.

TERUG NAAR BOVEN