• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Deep conditioner voor kroeshaar

door Klantenservice LabStores op February 11, 2021
Deep Conditioner voor kroeshaar

Een goede deep conditioning treatment voor kroeshaar gaat verder dan aanbrengen en uitspoelen. Het kost tijd om je haar goed te verzorgen. Deep conditioned haar is beter handelbaar, zachter, minder breekbaar en minder statisch. Het loont dus om je kroeshaar 1x per week te behandelen met een deep conditioner.

Kies de juiste Deep Conditioner

Welke Deep Conditioner past bij je haar? En vooral: welke Deep Conditioner voor kroeshaar vind jij prettig? Bij Natural Labs verkopen we 3 heerlijke Deep Conditioners:

Zorg voor schoon haar

Nu je een goede deep conditioner voor kroeshaar hebt, kun je aan de slag. Om te beginnen maak je je haar schoon. Kies altijd voor een natuurlijke of sulfaatvrije shampoo. Heb je braids of twist ingehad? Dan is het goed om als eerste stap een natuurlijke clarifying shampoo te gebruiken. Een shampoo uit dezelfde lijn als de deep conditioner is altijd een goed idee. De shampoo en conditioner sluiten dan goed op elkaar aan.

Zorg ervoor dat je je haar na het wassen goed uitspoelt. Zodat er geen shampoo of residu achterblijft.

Zo breng je de deep conditioner aan

Als je haar droog, pluizig of beschadigd is, dan zie je dit vooral aan de uiteinden van je haar. Concentreer je bij het aanbrengen van de deep conditioner daarom vooral op deze uiteinden. Een deep conditioner masseer je niet zomaar in je haar. Je neemt iedere haarstreng apart en masseert hem van aanzet tot punt in. Zo bedek je de volledige haar en kan het de deep conditioner maximaal opnemen.

Laat de deep conditioner zijn werk doen

Nu is het tijd om de deep conditioner zijn werk te laten doen. Laat het 20 tot 30 minuten inwerken. Zorg ervoor dat je haar warm is. Want dan openen de schubben zich en kan de conditioner tot diep in de haar doordringen. Je gebruikt hiervoor een plastic zakje (die de warmte vasthoudt), een vochtige handdoek uit de magnetron (leg hem 15 tot 20 seconden in de magnetron) of een droogkap. De optimale temperatuur is rond de 35 graden Celsius.

Spoel het onzorgvuldig uit

Onzorgvuldig? Jazeker, want als je de deep conditioner uit je haar spoelt, wil je dat er een klein beetje achter blijft. Dus doe niet al te goed je best en spoel het slordig uit. Hierdoor wordt je haar wel iets zwaarder dan normaal en gaat het misschien een beetje hangen. Dat is niet erg. Geef je haar een dagje vrij nadat je het een deep conditioning treatment hebt gegeven. Dat betaalt zich in de dagen erna dubbel en dwars terug.

Iedere week?

Afhankelijk van je haartype kun je de deep conditioner iedere week gebruiken. Uitgaand van type 4 kroeshaar, is dit ook aan te bevelen. Je kunt ervoor kiezen om iedere keer dezelfde deep conditioner te gebruiken. Maar je kunt het ook afwisselen. Zeker als je de behandeling wekelijks doet, raden we aan om af te wisselen. Speciaal hiervoor hebben we een mooie deep conditioning set samengesteld.

Hydratherma Naturals Deep Conditioning SetHydratherma Naturals Deep Conditioning Set

Met Hair Growth Oil 59 ml. voor dagelijks gebruik en Moisture Boosting Deep Conditioning Treatment 59 ml. + Amino Plus Protein Deep Conditioning Treatment 59 ml. voor wekelijks gebruik. Wissel daarbij de twee deep conditioners af. 

Nu geen €18,00, maar slechts €16,20

Meer informatie

TERUG NAAR BOVEN