Haarverzorging in de winter

In de winter hebben jouw krullen wat extra aandacht nodig. De koude, droge lucht maakt je haar snel statisch en laat het meer pluizen dan normaal. Het is in deze tijd van het jaar belangrijk om je haar goed gehydrateerd, verzorgd en geseald te houden. Natuurlijke oliën zijn hierbij onmisbaar.

Vermijd een overvloed aan proteïne

Veel shampoo’s bevatten een overvloed aan proteine en drogen je haar uit. Dit zijn vaak shampoo’s zonder natuurlijke oliën. Proteine is goed voor je haar, maar het kan (zeker in de winter) je haar ook breekbaar maken. Gebruik je een proteïne shampoo? Zorg dan dat je je haar extra hydrateert met deep conditioner

Onmisbare natuurlijke oliën

Om je krullen mooi en gezond de winter door te krijgen, zijn natuurlijke oliën onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat je krullen gehydrateerd blijven. En goed gehydrateerde krullen worden minder droog, pluizig of statisch.

Wees voorzichtig met je haar

Gebruik na het wassen geen gewone handdoek, maar een microfiber handdoek of een oud katoenen t-shirt. Kam je haar vervolgens met een grove kam. Om statisch haar verder te voorkomen kies je voor een houten of benen kam of borstel.

Gebruik wat extra

In de wintermaanden mag je best wat extra deep conditioner, leave-in conditioner of olie gebruiken. Onze producten zijn zo geconcentreerd dat je maar weinig nodig hebt, dus overdrijf het niet. Luister goed naar je haar en geef het de hoeveelheid waar het om vraagt.

Gebruik deze producten

Haarverzorging in de winter vraagt om extra aandacht en de juiste producten. Wij hebben 3 erg goede producten voor je geselecteerd. 

Hydratherma Naturals Hair Growth Oil
Haarolie met de perfecte mix van natuurlijke oliën die je haar dagelijks hydrateren.

Hydratherma Naturals Daily Moisturizing Growth Lotion
Haarlotion die je haar perfect hydrateert door iedere haarstreng van binnenuit te voeden.

Giovanni Direct Leave In Treatment Conditioner
Gewichtloze conditioner die je haar hydrateert en voedt.

Giovanni 2chic Ultra-Moist Deep Deep Moisture Mask
Hydraterend haarmasker dat je haar beschermt tegen de hitte van de stijltang.