• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Maak kennis met Maria Nila Coils & Curls - De nieuwste trend in haarverzorging voor curly hair

door Klantenservice LabStores op May 25, 2023

De nieuwe Coils & Curls lijn van Maria Nila zit boordevol voedende ingrediënten, waardoor je een hydraterende en gladde was- en stylingroutine krijgt. De lijn is geschikt voor alle soorten krullen - golven, krullen of coils - zodat je je unieke routine kunt creëren om futloze, droge krullen nieuw leven in te blazen met zachtheid en glans. Dankzij een vereenvoudigd en effectief regime van Co-wash, Finishing Masque en een Oil in Cream, zijn krullen nu gemakkelijk te verzorgen.

Net als alle producten van Maria Nila zijn de Coils & Curls producten 100% veganistisch, geproduceerd in Zweden en hebben ze klimaatgecompenseerde verpakkingen.

Actieve ingrediënten die je krullen activeren

Alle producten van Coils & Curls zijn verrijkt met verschillende gezonde actieve ingrediënten die de krullen definiëren en conditioneren voor verbeterde kracht en textuur. Alle producten in de Coils & Curls lijn zijn vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.

Curl Guard Complex - gemaakt met Shea Butter, Avocado-olie en Rozenbottelolie, dit unieke complex hydrateert het haar en helpt de glans en elasticiteit te verhogen om breuk te voorkomen.

Soothing Mix - een combinatie van Jojoba-olie, Aloë Vera, Hibiscusextract en Vitamine E werkt beschermend voor zowel huid als haar. Met zijn actieve kalmerende bestanddelen ondersteunt het de hydratatie en zorgt het voor zachter haar. Perfect om de balans van zowel de hoofdhuid als het haar te ondersteunen.

Colour Guard Complex - Zonnebloemolie en Quaternium-95 beschermen de kleur en verminderen kleurverlies veroorzaakt door wassen, stylen, UV-stralen en vrije radicalen.

Maak kennis met Coils & Curls

Co-wash

De Coils & Curls Co-wash is een conditionerende wasbeurt die het haar voorzichtig reinigt en tegelijkertijd conditioneert, dankzij de verlaagde pH-waarde en voedende ingrediënten.

Hoe de Co-wash te gebruiken:

  1. Breng de Co-Wash aan op nat haar en masseer stevig door het haar en de hoofdhuid in cirkelvormige bewegingen om vuil en productresten op te lossen. Voeg tijdens het reinigen steeds wat water toe aan de Co-wash.
  2. Spoel uit en herhaal indien nodig door de Co-Wash een tweede keer aan te brengen. Omdat de pH-waarde en ingrediënten in de Co-Wash de haarschubben sluiten, is het niet nodig om af te sluiten met conditioner.
  3. Voor extra vocht en voeding, gebruik de Finishing Treatment Masque.
  4. Om te ontklitten en te definiëren, breng de Oil In Cream aan op nat haar na het wassen en verdeel het met je vingers door het haar. Knijp het haar in voor extra krulversteviging.

Finishing Treatment Masque

Dit rijke Finishing Treatment Masque biedt diepe voeding en hydratatie en laat het haar zijdezacht en glanzend achter. Het wordt gebruikt na de Co-Wash, als onderdeel van de reguliere wasroutine, of voor minder absorberend haar als een behandeling wanneer dat nodig is.

Hoe de Finishing Treatment Masque te gebruiken:

  1. Maak je haar schoon, voor krullend haar raden we de zachte en effectieve Coils & Curls Co-Wash aan.
  2. Breng het Finishing Treatment Masque aan op nat haar door het product naar beneden door het haar te laten glijden. Ontwar de krullen met je vingers of een grove kam.
  3. Knijp het haar omhoog naar de hoofdhuid om de natuurlijke krulpatroon te bevorderen.
  4. Laat 3-15 minuten intrekken en spoel grondig uit. Omdat het Finishing Treatment Masque de haarschubben sluit, is het niet nodig om af te sluiten met conditioner.
  5. Voor extra ontklitting en definitie, breng de Coils & Curls Oil-in-Cream aan op nat haar na het wassen en verdeel het met je vingers door het haar. Knijp het haar in voor extra krulversteviging.

Tips! In het begin van je krullenreis heb je mogelijk meer product nodig als je haar droog en dorstig is. Laat de gezondheid van je haar je leidraad zijn en experimenteer met de hoeveelheid om te ontdekken wat het beste werkt voor jouw unieke krullen.

Oil In Cream

De Coils & Curls Oil In Cream is een dikke en rijke crème die in het haar smelt en diepe voeding, conditioning en kruldefinitie biedt. De boter en oliën in deze formule verzachten en activeren bij applicatie.

Hoe de Oil In Cream te gebruiken:

Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar na het wassen. Verdeel het met je vingers door het haar en knijp het haar van de punten naar de wortels om de krullen te versterken. De boter en oliën in de Oil In Cream verzachten en activeren bij applicatie.

We raden aan om de Oil In Cream aan te brengen op nat haar, omdat dit het moment is waarop de krullen op hun best zijn, volledig gedefinieerd en vol vocht. Dit komt doordat de haarschubben openstaan en klaar zijn om vast te klampen aan alles wat helpt om in die staat te blijven. Door de haarschubben te sluiten met producten die speciaal zijn gemaakt voor krullend haar, creëer je een pluisvrij en beter gedefinieerd resultaat dat langer meegaat.

TERUG NAAR BOVEN