• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Natural hair hydrateren

door Klantenservice LabStores op February 11, 2021
Natural hair hydrateren

Natural Hair hydrateren is een belangrijk onderdeel van je haarverzorging, je dagelijkse regime. Zodra je je haar blootstelt aan de buitenlucht wordt het droog en pluizig. Of het nu de koude, droge lucht in de winter is, of de warme lucht in de zomer. Je haar heeft extra hydratatie nodig. Daarom hebben we een paar goede tips verzameld om jouw natural hair perfect te hydrateren.

Hydrateren door een pre-poo

Voed je haar met een natuurlijke olie voordat je het wast. Dit kan een haarolie zijn, of gewoon de olijfolie uit het keukenkastje. Meer over pre-poo lees je hier.

Ken je de Baggy Method?

Gebruik een Leave-In Conditioner op waterbasis. Doe vervolgens een plastic kap op je hoofd en wacht 10 tot 15 minuten. Het vocht uit de Leave-In Conditioner wordt hierdoor nog beter door je haren opgenomen. En de plastic kap kun je ook heel simpel vervangen door een plastic tasje.

Gebruik regelmatig een Deep Conditioner

Een Deep Conditioner hydrateert je haar tot diep in de haren. Masseer de Deep Conditioner in je haren en niet op je hoofdhuid. Hier kan residu ontstaan en dat wil je natuurlijk niet.

Stomen

Stomen zorgt ervoor dat vocht tot diep in je haar doordringt. Geef je haar dus zo nu en dan een stoombehandeling.

LOC is the key

Iedere keer als je je haar hebt gewassen gebruik je eerst een Leave-In Conditioner. Dan een Olie en ten slotte een Cream. Op deze manier hou je je haar gehydrateerd en kun je er zonder zorgen mee naar buiten. De winterse kou, zomerse hitte of het ruwe herfstweer in.

TERUG NAAR BOVEN