Natural Labs

Wij zijn Natural Labs en wij zijn de nieuwste telg van Lab Stores. Lab Stores is een keten van webshops met onder andere Hair Labs (de beste producten tegen dunner wordend haar) en Cosmetic Labs (de mooiste cosmetische producten voor huid en haar). Natural Labs is nieuw en speciaal voor iedereen met krullen. Of je haar nu golft, krult of kroest, wij hebben de beste producten voor jouw haar vanuit de USA naar Nederland gehaald. 

De mooiste krullen

Krullend haar is supermooi, maar vergt wel enig onderhoud om het mooi te houden. Want gekruld haar wordt snel droog en pluizig. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste producten die in Amerika gebruikt worden. Producten die je haar hydrateren, moisturizen en pluisvrij maken.

4 geweldige Natural Hair merken

Vandaag start Natural Labs. Dus openen we feestelijk de deuren van onze online winkel. Dat doen we met de eerste 4 geweldige merken. De komende tijd zal ons assortiment snel groeien. Ken jij een merk dat we ook naar Nederland zouden moeten halen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@naturallabs.nl. Als we jouw tip daadwerkelijk in onze shop opnemen, krijg jij van ons natuurlijk een mooie verrassing.

Coco Amo, Hello Curlies, Hydratherma Naturals en Giovanni Cosmetics

Coco Amo, Hello Curlies, Hydratherma Naturals en Giovanni Cosmetics zijn de eerste 4 geweldige merken in onze webshop. 4 merken die gespecialiseerd zijn in Natural Hair en die allemaal met natuurlijke ingrediënten werken. 

Kom erbij

Heb jij ook krullend haar? Kom er dan bij! Word lid van de Natural Labs familie en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of word fan van onze facebookpagina. Regelmatig hebben we speciaal voor onze “familieleden” exclusieve kortingen en acties. Dus stay tuned bij Natural Labs en zorg goed voor je krullen.