• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Tips voor de echte Natural

door Klantenservice LabStores op February 11, 2021
Tips voor de echte Natural

Natural Hair is geweldig om te hebben, maar soms best een uitdaging om het te verzorgen. Wij hebben 6 tips verzameld voor de echte Natural.

1. Plezier

Mooi Natural haar begint met plezier. Want het is wel veel werk om je haar goed te verzorgen, maar als je er plezier in hebt, kan het natuurlijk nooit lang genoeg duren. Voeg zelf extra plezier toe door je haar te verzorgen met de heerlijkste natural hair producten. Doe iedere keer iets anders met je haar en plan een vaste wasdag in. Jouw mooie krullen zijn veel te leuk om je er zorgen over te maken.

2.  Maak een planning

Het klinkt niet als fun, maar het maken van een planning helpt je je haar beter te verzorgen. Zo loop je niet steeds achter de feiten aan en heb je uiteindelijk meer plezier van je krullen. Wil je een mooie twist out en begin je de avond ervoor te laat met het wassen en vlechten van je haar? Dan merk je de volgende morgen dat je haar niet droog genoeg was en dat je twist out eruit ziet als een pluizenbol. Dat wil je natuurlijk niet. Dus plan vooruit, neem de avond vrij en geef je haar de aandacht die het verdient. Je zult zien dat het zich terugbetaalt.

3. Geniet van je kapsel

Soms heb je een goed idee voor een kapsel. Je voert het uit, maar het resultaat is totaal niet wat je ervan verwachte. Maak je dan niet druk. Ieder haar reageert op zijn eigen manier op een behandeling. Gelukkig heb je natural hair, dat kan eigenlijk nooit echt mislukken. Dus geniet van je kapsel, ook al is het compleet anders geworden dan je vooraf gedacht had.

4. Jouw haar is uniek

Je ziet prachtige kapsels op Instagram of Facebook. Dik, lang en ruim krullend haar. Het ziet er geweldig uit en jij wilt dit ook. Maar doe het niet! Jouw haar is uniek en als je haar niet dik is, dan wordt dat het ook niet. Geniet van je eigen haar en maak jouw eigen unieke stijl. 

5. Neem de tijd

Wachten, wachten en nog eens wachten. Wie mooi wil zijn, moet er de tijd voor nemen. Dus overhaast het wassen, verzorgen en stylen van je haar niet.

6. Zoek professionele hulp

Soms heeft je haar extra hulp nodig. Je kunt niet alles uit een potje of een flacon halen. Dus word je haar onhandelbaar, klop dan snel aan bij een salon. En krijg je na uren doe-het-zelf video’s bekijken nog steeds die hairstyle niet voor elkaar? Dan kan ook daar de salon je bij helpen.

Geniet van jouw Natural Hair!

TERUG NAAR BOVEN