• Gratis bezorging vanaf €40
  • Voor 16.00 besteld (ma - vr), morgen in huis
  • Niet-goed-geld-terug-garantie

Wat maakt jouw natural hair zo mooi

door Klantenservice LabStores op February 11, 2021
Afro haar

Niet iedereen begrijpt wat Afro-haar zo anders maakt. Van strak krullend haar tot wat lossere golven maakt dit haartype tot een erg breed genre. Het is bijzonder om Afro-haar te hebben. Maar je moet het ook goed verzorgen om het gezond en lang te houden.

Vaker haarverlies bij Afro-haar

Bij Afro-haar komt onherstelbaar haarverlies veel vaker voor dan bij andere haartypes. Dit komt omdat de haarfollikels asymmetrisch zijn. De ovale follikels maken je haar krullend, dit in tegenstelling tot steil haar met symmetrische, ronde follikels.

Verzorging

Het hebben van Natural Hair gaat samen met een uitermate goede verzorging. Want Natural Hair heeft de neiging snel droog te worden, waardoor het broos en pluizig kan zijn. Gebruik daarom de juiste haarverzorging om de kans op breuk en beschadigingen te verkleinen.

Shampoo en conditioner

Was je haar 1 keer per week om te voorkomen dat residu in je haar leidt tot het uitdrogen van je haren. En gebruik ook altijd een conditioner die zacht is voor je haar.

Styling

Doe om de paar weken een hot oil treatment om je haar extra te hydrateren. Ga iedere maand of anderhalve maand naar de kapper om de punten bij te laten knippen en beperk het gebruik van thermische styling.

Camoufleer dunner haar

Als je haar op bepaalde plekken dunner wordt, kun je dit camoufleren met Toppik Hair Building Fibers. Hiermee ziet je haar er direct weer dikker en voller uit, zonder dat dit je haar beschadigd of uitdroogt. Toppik is een natuurlijk cosmetisch product dat je gebruikt om er beter uit te zien. Probeer Toppik ook eens.

TERUG NAAR BOVEN